Kuormaussiltojen valmistus

Yhteystiedot

LE-LE lastausläppä - ratkaisu lastauspulmiin

Vehmaan Rautarakenteen erikoisosaamista on kuormaussiltojen valmistaminen rahtiterminaaleille ja muille kuljetusalan yrityksille. Valmistamme asiakkaan mittojen mukaan käsikäyttöiset LE-LE lastausläpät. LE-LE lastausläppä asennetaan kiinteästi esim. rahtiterminaalin lastauslaituriin korjaamaan kuorma-auton ja lastauslaiturin välistä korkeuseroa. LE-LE lastausläppä tasaa korjauseron loivasti pituutensa ansiosta. Näin lastaukset onnistuvat turvallisesti eri korkuisten kuorma-autojen tai pakettiautojen ja lastauslaiturin välillä.

 

LE-LE lastausläpät on suunniteltu ja tehty kestämään jatkuvaa trukkikäyttöä. Lastausläpän rakenteena on erittäin vahva teräksestä tehty kotelorakenne. Lastausläpän avulla voidaan purkaa ja lastata raskaitakin kuormia. LE-LE lastausläppä on täysin mekaaninen ja toimintavarma myös talvella. Vaikka lastausläpässä ei ole helposti rikkoutuvia sähkö- tai hydraulisia osia, on se silti kevyt ja helppokäyttöinen. LE-LE lastausläppä voidaan asentaa monenlaisiin kohteisiin, sillä se ei tarvitse sähkökytkentöjä. Asiakkaitamme ovat teollisuus, kuljetusliikkeet ja maatalous koko Suomessa.

 

LE-LE lastausläpät ovat CE-hyväksyttyjä. LE-LE lastausläpillä on takuu valmistus- ja raaka-ainevirheiden osalta. 

Ota yhteyttä

Kuvia valmistamistamistamme kuormaussilloista

Sertifioitua laatua

Tuotantomme ja tuotteidemme laatu on sertifioitua. DEKRA on myöntänyt konepajallemme laatusertifikaatin hitsattujen rakenteellisten teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien valmistukseen toteutusluokissa EXC1 ja EXC2. Lisäksi tuotannon sisäinen laadunvalvontamme täyttää laatustandardin mukaiset vaatimukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!